Super League: Απέδρασε με ισοπαλία από το Αγρίνιο ισοφαρίζοντας δύο φορές η Κ17 του ΑΟΞ

Ισοπαλία με σκορ 2-2 απέσπασε από το Αθλητικό Κέντρο Emileon η ομάδα Κ17 του ΑΟΞ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου.

Δυο φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι Ξανθιώτες από τέρματα των Κυριαζή στο 5′ και Κοντούρη στο 75′ αλλά ισάριθμες οι έφηβοι της Ξάνθης βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν με τον Δεληγιαννίδη στο 15ο λεπτό και ένα μακρινό σουτ του Βαρσάμη στο 75ο.

Μετά και από αυτήν την ισοπαλία, οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον Α’ Γυρο του πρωταθλήματος ισόβαθμες με 10 βαθμούς. Η ομάδα των Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη διατήρησε μάλιστα το αήττητό της εκτός έδρας με δυο νίκες σε Άρη και Λαμία και δυο ισοπαλίες σε Λάρισα και Αγρίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεόδωρος Νίκου από την ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νούσια και Μάνο.

Κ17 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς, Μόκκας (80′ Μπίζος), Καπνιάρης, Ράδος, Κοντούρης, Γιωτόπουλος (70′ Γαλιάτσος), Καβαλλάρης, Κυριαζής (80’ Μωραΐτης), Μπρατσιώτης.
Κ17 ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Ζαχαρής, Θωμαΐ, Γουναρίδης (70′ Μητρούσης), Βαρσάμης, Λουλούδης (70′ Τσολακίδης), Τσελεμπάκης, Νικολαΐδης, Τηλαβερίδης (87′ Μπουτζικούδης), Δεληγιαννίδης (70′ Γιαρμαντζίδης), Τουλουμενίδης (46′ Αγοραστός)