Γ’ Εθνική: Στην ΑΕΠ Κοζάνης ο Γιώργος Κωστίκος Junior

Τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού και γιο του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ Γιώργου Κωστίκου, επίσης Γιώργο junior απέκτησε η ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό την τελευταία χρονιά της Β’ Εθνικης πριν την διάλυση, ενώ ακόμα ήταν μέλος σε Αιγινιακό, Πύδνα Κίτρους, Πιερικό, Πλατανιά, Τρίκαλα και Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης της ομάδας μας και ο Γιώργος Κωστίκος.

Μια μεταγραφή που αυξάνει την ποιότητα της ΑΕΠ Κοζάνης ποδοσφαιρικά αλλά και… ανθρώπινα.

Ο Κωστίκος, γεννημένος τον Οκτώβριο του 1997, αγωνίζεται στα χαφ και διακρίνεται κυρίως για τη γρήγορη σκέψη, την άψογη τεχνική και την καλή εκτέλεση των στατικών φάσεων.

Παρά το μεγάλο του ταλέντο, η μέχρι τώρα πορεία του δεν ήταν η ανάλογη, ίσως λόγω όχι καλών επιλογών. Η ΑΕΠ Κοζάνης θα αποτελέσει για το νεαρό – γιο του άλλοτε μεγάλου άσσου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κωστίκου – εφαλτήριο για την καριέρα του.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ναντβορνικ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσθήκη αυτή και περιμένει βοήθειες και στα αποδυτήρια, κυρίως όσον αφορά τους νεαρούς μας παίκτες.

Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, καλωσορίζει το Γιώργο στην ομάδα μας και περιμένει να γιορτάσει μαζί του πολλές επιτυχίες».