Βρήκε το νέο της σταθμό η πρώην αρχηγός της Βασίλισσας της Θράκης, Ζωή Βλάχου

Στα Γρεβενά για λογαριασμό του ΑΟ Σειρήνα θα συνεχίσει την καριέρα της η 26χρονη πρώην αρχηγός της Βασίλισσας της Θράκης, Ζωή Βλάχου.

H πρώην αρχηγός της Βασίλισσας της Θράκης, το δεκάρι της ομάδας με καταγωγή από την Κοζάνη, Ζωή Βλάχου τη νέα χρονιά θ’ αγωνίζεται στη Β’ Εθνική γυναικών. Θα φοράει την φανέλα του ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με της ομάδες της Θράκης (Βασίλισσα της Θράκης και Ροδόπη ’87).

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Α.Ο. Σειρήνα τη Ζωή Βλάχου, εμβληματική φυσιογνωμία παίκτριας στις πιο αξιόλογες ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών, για αρκετά χρόνια. Έρχεται με την εμπειρία της Α’ Εθνικής και πολλά θετικά σχόλια σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Τα αρχηγικά προσόντα της ήταν έκδηλα στη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ξάνθης όπου άφησε ιστορία, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή θέση της στα πρωταθλήματα και αναδείχτηκε «παίκτρια της χρονιάς» για τη Βασίλισσα της Θράκης για δύο συναπτά έτη. Απόφοιτος ΑΕΙ, του τμήματος Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών, με καταγωγή από την Κοζάνη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2011 και γρήγορα καθιερώθηκε στο χώρο σημειώνοντας πολλές επιτυχίες. Παίζει κέντρο και λειτουργεί ως «πολυεργαλείο» αποτελεσματικά και με σιγουριά για το καλό αποτέλεσμα της ομάδας. ⚽Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Ομάδας Ποδοσφαίρου Βασίλισσα της Θράκης. Ζωή, η διοίκηση της Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, το φίλαθλο κοινό και οι συμπαίκτριές σου σε υποδεχόμαστε στη νέα σου οικογένεια! 💚