Super League 2: Αντίπαλος του ΑΟΞ παρέα με Νιαζίφογλου και Αδαμίδη ο Κώστας Τσαγκαλίδης

Στον Αλμπωπό Αριδαίας και αντίπαλος της Ξάνθης μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του Αδαμίδη και Νιαζίφογλου θα αγωνίζεται ο πρώην αμυντικός του ΑΟΞ Κώστας Τσαγκαλίδης.

Ο Τσαγκαλίδης ήταν ο άτυχος των μπαράζ παραμονής, αφού τραυματίστηκε λίγες μέρες αφότου κλήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα ώστε να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για τα μπαράζ με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Μοιραία απουσίασε από τους αγώνες και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το περσινό Σεπτέμβρη χάνοντας και την σεζόν αν και η ομάδα του ΑΟΞ Κ19 δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Γεννηθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2003, και αποκτήθηκε από τον ΑΟΞ από τον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ νωρίτερα αγωνιζόταν μια εξαετία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και στις ομάδες Κ15 και Κ17 του δικεφάλου.

Ο Κώστας Τσαγκαλίδης που αγωνιζεται ως αριστερό μπακ, αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες Κ17 του ΑΟΞ την χρονιά που έφυγε με 14 εμφανίσεις (και δύο γκολ) ενώ χρησιμοποιήθηκε και σε τρία παιχνίδια της Κ19 του συλλόγου.