ΕΠΣ Θράκης: Σκόραρε στο ντεμπούτο το με τον Σπάρτακο το πουλέν του Ξενοφώντα Γήττα Ανδρέας Καφενζής

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή που με το καλημέρα έδειξε ότι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα πραγματοποίησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων αποκτώντας τον Γιαννιώτη πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Ανδρέα Καφενζή.

Ο 18χρονος (γεννημένος το 2003) πρωτοετής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έβαλε στο ντεμπούτο του με τον Σπάρτακο την σφραγίδα του με το νικητήριο γκόλ κόντρα στην δυνατή Δόξα Γρατινής, με τον προπονητή του Παναγιώτη Βουνάτσο να πιστεύει πολύ στην αξία του.

Το Καφενζή έφερε στον Σπάρτακο ο Γιάννης Φόνσος μετά από υπόδειξη του κουμπάρου του Ξενοφώντα Γήττα που τον γνώριζε καλά από τα Γιάννενα. Ο νέος παίκτης του Σπάρτακου έπαιξε σχεδόν μια δεκαετία, από τα 6 του στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα Κ15 και Κ17 της Super League, ενώ την τελευταία διετία ανήκε στον Ατλα Χουλιαράδων στην ΕΠΣ Ηπείρου.

Είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης αφού εκτός από φορ, μπορεί να παίξει ως εξτρεμ, δεκάρι αλλά και ως κεντρικός μέσος, λύνοντας τα χέρια του προπονητή του που ωστόσο αρχικά τον υπολογίζει στην κορυφή της επίθεσης.