Σοβαρός τραυματισμός σε αγώνα τοπικού! Εγχειρίστηκε άρον άρον ο Λάζος Στοΐνοβιτς… (+video)

Ένα πολύ ασχημο γεγονός και πολύ σοβαρός τραυματιοσμός συνέβη στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων και στον αγώνα του τοπικού Σπάρτακου κόντρα στην Δόξα Γρατινής.

Περίπου στο 60′ της αναμέτρησης με το σκορ στο 1-1 ο δεξιός μπακ του Σπαρτακου, έκανε ένα πολύ δυναμικό και αχρείαστο τακλιν από πίσω στον Λάζαρο Στοίνοβιτς σπάζοντάς του το πόδι χαμηλά, με τον ταλαντούχο επιθετικό της Γρατινής να αποχωρεί για το νοσοκομείο και το βράδυ να εγχειρίζεται επειγόντως.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το χτύπημα ήταν σφοδρό και με το που είδε και ο θύτης το πόδι του Στοίνοβιτς άρχισε να τρέχει και να τραβάει τα μαλλιά του όπως φαίνεται και στην φώτο. Το άσχημο είναι ότι πολλοί άνθρωποι των γηπεδούχων θεώρησαν αρχικά πως έκανε θέατρο ο παίκτης της Γρατινής, ενώ και ο διαιτητής Δρακίδης έδειξε μόνο κίτρινη για αυτό το χτύπημα που πιθανώς τελειώνει από το ποδόσφαιρο τουλάχιστον για φέτος τον Στοίνοβιτς.

Δύσκολη στιγμή για τους γονείς Ζόραν αλλά και την Σοφία που είδαν από τις κερκίδες μπροστά στα μάτια τους την δύσκολη αυτή στιγμή του μεγάλου τους γιου και έτρεξαν μαζί του στο νοσοκομείο Κομοτηνής όπου έγινε μετά από λίγες ώρες η εγχείριση.