«Αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά που είναι άτυχα με τραυματισμούς» δηλώνει ο Σιώπης

Ο Μανώλης Σιώπης στάθηκε στους άτυχους Κάρλος Ζέκα, Κώστα Γαλανόπουλο, Κώστα Φορτούνη και Δημήτρη Κουρμπέλη που οι τραυματισμοί τους, τους έχουν αφήσει εκτός Εθνικής.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Εβρίτης:

Για τη νίκη επί της Γεωργίας: «Είναι μια μεγάλη νίκη γι’ αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Βγήκε και στα δύο ημίχρονα. Είχαμε φάσεις και ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε στο τέλος, τρεις βαθμοί και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τη Σουηδία: «Συγκέντρωση πάθος να είμαστε όλοι μαζί. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή θα έρθει η νίκη. Προσωπικά θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σ’ όλα τα παιδιά που είναι άτυχα με τραυματισμούς. Όπως ο Γαλανόπουλος, ο Ζέκα που έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο τραυματισμό, τον Κουρμπέλη και τον Φορτούνη. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη σε αυτά τα παιδιά».

Για τη θέση που αγωνίστηκε και την αντικατάσταση του Ζέκα: «Τα χαρακτηριστικά μας είναι τα ίδια. Το δύσκολο είναι ότι είχα κάρτα από το 6ο λεπτό. Ήταν δύσκολο να καλύψω τα κενά που έπρεπε και να μην πάρω δεύτερη κίτρινη κάρτα».