Γ’ Εθνική: Συμφώνησε με τον πρώην μέσο Πανθρακικού και Πανσερραικού Παπαδόπουλο ο Άρης Αβάτου

Επιθετική ενίσχυση με την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Παπαδόπουλος είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο πρώτης ομάδας αρχικά το καλοκαίρι του 2017, όταν και τον ένταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Παραλιμνίου. Έκει αγωνίστηκε για μικρό διάστημα, καθώς τον εντόπισαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και για αρχή τον ενέταξαν στην Κ-19 του συλλόγου, όπου και αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της ομάδας, έχοντας ως απολογισμό για την σεζόν 2017-2018 4 τέρματα σε 14 συμμετοχές.

Μετέπειτα, από το 2018 έως το καλοκαίρι του 2019 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των «λιονταριών», όντας εκ των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές (28 αγώνες, 22 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο). Επίσης, αποτέλεσε για 4 χρόνια βασικό μέλος και αρχήγος της Μεικτής Σερρών, με πολλές πανελλαδικές διακρίσεις.

Από το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε στον Πανθρακικό, συνδύαζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ πέρασε πέρυσι από την ομάδα της Αχαϊκής.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο ΑΜΣ ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Νίκο. Ο Νίκος γεννήθηκε στις 15-03-1999, κατάγεται από τις Σέρρες και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε οι ΑΠΌΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΌΣ κ ΑΧΑΪΚΉ. Νίκο καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι