Συγκλονισμένος ο Παντελίδης: «Τα παιδιά ζουν μια ψευδαίσθηση… Χάθηκε ένα παιδί χαμογελαστό, εύθυμο με θετική ενέργεια»

Για τον Νίκο Τσουμάνη που γνωριζε καλά από τις κοινές τους θητείες σε Άρη και Πανθρακικό μίλησε ο γνωστός γυμναστής και συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη, Σάκης Παντελίδης.

Ο Σάκης Παντελίδης που την περίοδο αυτή ζυγίζουν με το Σάββα Παντελίδη τις προτάσεις από ομάδες για μελλοντική συνεργασία περιμένοντας, ενώ ασχολείται εκτός της συγγραφής και με την διαδικτυακή πλατφόρμα του πάνω στην προπονητική, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Πλανήτης Άρης The Revolution» του Κώστα Καραγιάννη και Νίκου Κοτσιάνη.

Για τον Νίκο Τσουμάνη που γνώριζε καλά: Τον είχα γνωρίσει στον Πανθρακικό, κάναμε κάποια πράγματα που κανένας δεν τα περίμενε και φτάσαμε πολύ κοντά. Είναι μία δύσκολη μέρα για όλη την κοινωνία και εμάς που γνωρίζαμε τον Νίκο.

Τα λόγια είναι περιττά, το κύριο ερώτημα είναι «γιατί;» και δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας. Χάθηκε ένα παιδί χαμογελαστό, εύθυμο και χαρούμενο που μας έδινε μόνο θετική ενέργεια.

Ενώ συνέχισε: Ο ψυχισμός του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός, κανένας δεν ξέρει τι κρύβει ο άλλος μέσα του. Όλοι όσοι υπηρετούμε τον χώρο του αθλητισμού ξέρουμε ότι όλα τα αθλήματα απαιτούν πράγματα που στρεσάρουν. Σε όλη την διαδικασία αυτή ήρθε και το τελευταίο διάστημα με τον COVID, η όλη δύσκολη κατάσταση που περνάει η κοινωνία πιέζει τους ανθρώπους. Κάποιοι μπορούν να το διαχειριστούν και κάποιοι όχι. Πρέπει πρώτα από όλα εμείς να δείχνουμε δυνατοί και να μεταφέρουμε όλη την ενέργεια και την αισιοδοξία από τους γύρω μας.

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: Η όλη διαδικασία του Ελληνικού ποδοσφαίρου επηρεάζει αρκετά, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε χαμηλές κατηγορίες ζουν μία ψευδαίσθηση. Ακόμη και παιδιά που κάνουν καλά συμβόλαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πιεστούν.

Για το εαν είναι και δάσκαλοι, ψυχολόγοι παράλληλα από προπονητές στις ομάδες: Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς, να δώσουμε στα παιδιά αισιοδοξία, αλήθεια και πραγματικότητα. Τα παιδιά έχουν όνειρα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα πραγματοποιήσουν. Αν δεν τα καταφέρουν απογοητεύονται και λειτουργεί ο καθένας διαφορετικά.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη: Με τις ομάδες που έχω περάσει δένομαι, πάντα τις παρακολουθώ, φυσικά βλέπω και τον Άρη.