«Λίγοι παίκτες εξασφαλίζουν το οικονομικό τους μέλλον από την καριέρα τους» δηλώνει ο Κώστας Καπετάνος

Ο Κώστας Καπετάνος μίλησε στο Metropolis FM και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη σοκαριστική εξέλιξη του τραγικού θανάτου του Νίκου Τσουμάνη και την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Νίκου. Ήταν πολύ καλό παιδί και σωστός χαρακτήρας. Μιλάμε μεταξύ μας αρκετοί ποδοσφαιριστές στα τηλέφωνα, είναι τραγική κατάληξη στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Χρήστος Μπούρμπος το είχε πει πριν δύο μήνες στην εκπομπή σας, ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Όπως έγινε το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, έχουμε χάσει λεφτά από ομάδες. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Όλοι οι παίκτες δεν έχουμε την τύχη να είμαστε ως τα 35-36 σε μια καλή ομάδα της Super League που να πληρώνει και να μην έχουμε μετά πρόβλημα. 

Μέχρι τα 30-31 γίνεται ότι γίνεται. Λίγοι είναι οι παίκτες που εξασφαλίζουν το οικονομικό τους μέλλον μέσα από την καριέρα τους. Είχα πει μπροστά σ’ όλους τους παίκτες στον ΠΣΑΠ ότι πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν φυσιολογικά μετά την καριέρα τους και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μακάρι να είναι το τελευταίο κακό που έγινε αυτό με τον Νίκο. Να είναι μια νέα αρχή για τους ποδοσφαιριστές. Είναι πάρα πολύ λυπηρό. Για να φτάσει σε τέτοια κατάσταση είχε πολλά προβλήματα μέσα του, τα κρατούσε και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει».