Ξανά φαβορί για την πρώτη θέση στον Βόρειο όμιλο η Ξάνθη σύμφωνα με τους μπούκερς

Γνωστοποιήθηκαν οι πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις για στις διαδικτυακές εταιρίες για τις πρώτες θέσεις των δύο ομίλων της νέας SL2 για τη σεζόν 2021-22.

Πρώτο φαβορί παρουσιάζεται για ακόμα μια χρονιά η Ξάνθη, αφού έχει απόδοση 1.90 στη Novibet και 2.00 στη Stoiximan, με αμφότερες τις εταιρίες να έχουν δεύτερο φαβορί την ΑΕΛ με 3.50 και 3.25 αντίστοιχα.

Αυτό απλούστατα σημαίνει ότι αν κάποιος ποντάρει στο να βγει η Ξάνθη πρώτη στον όμιλο με απόδοση 2.00, σε περίπτωση επιτυχίας θα πάρει ακριβώς το διπλάσιο ποσό από αυτό που στοιχημάτισε.

Ως αναφορά τον Νότιο όμιλο, απόλυτο φαβορί θεωρείται ο Λεβαδειακός, με την Stoiximan να τον έχει μόλις στο 1,55 και τη Novibet στο 1.60. Αμφότερες έχουν την Καλλιθέα δεύτερο φαβορί με απόδοση 5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποια ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση δεν θα πάρει απευθείας την άνοδο, καθώς θα παίξει μπαράζ με την αντίστοιχη πρωτοπόρο του άλλου ομίλου. Ο νικητής του ζευγαριού θα προβιβατσεί στην Super League, ενώ ο ηττημένος θα παίξει μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League.

Οι αποδόσεις στη Stoiximan και Novibet:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.