To πάνω χέρι η Ξάνθη για την πρόκριση στο Κερατσίνι σύμφωνα με τους μπούκερς

Όπως και στην Άρτα, έτσι και στο Κερατσίνι, η Ξάνθη παρουσιάζεται απόλυτο φαβορί για την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Προοδευτική για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σύμφωνα με τις διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες.

Το διπλό παίζεται στο 1.39, που σημαίνει ότι είναι το γκραν φαβορί για την νίκη, ενώ η ισοπαλία που οδηγεί σε παράταση ποντάρεται στο 3.85 στη Novibet, με την νίκη της Προοδευτικής να… χρυσοπληρώνει στο 8.10.

Αξιοσημείωτο είναι πως το βράδυ της Τρίτης που βγήκαν οι αποδόσεις η νίκη της Ξάνθης ξεκίνησε από το 1.65, αλλά σταδιακά η απόδοση ολοένα και πέφτει, που συνήθως σημαίνει ότι στοχηματίζεται το συγκεκριμένο σημείο από τον κόσμο.

Στις άλλες αναμετρήσεις, εξίσου μεγάλα φαβορί είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, η Λάρισα κόντρα στον Διαγόρα και ο Λεβαδειακός κόντρα στην Καλαμάτα. Ελαφρώς φαβορί παίζονται και τα Τρίκαλα μέσα στον ΑΟ Υπάτου, ενώ πιο ισορροπημένες αποδόσεις έχουν τα αμφίροππα ζευγάρια Νίκη Βόλου – Εργοτέλης, Πανσερραϊκός – Ηρακλής και Αιγάλεω – Παναχαϊκή.

Οι αποδόσεις της Νovibet:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.