LIVE από το Κερατσίνι για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος: Προοδευτική – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Προοδευτική – ΑΟ Ξάνθη για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα Προοδευτική – ΑΟ Ξάνθη για την νοκ άουτ 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της Ξάνθης στη χρονιά μετά την πρόκριση στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη.

Ωρα 15:00 Ο ΑΟΞ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Θράκης στον θεσμό μετά τον αποκλεισμό του Ορφέα Ξάνθης στην 1η φάση και των Αλεξανδρούπολη FC και Άρη Αβάτου στην 2η φάση.

Ώρα 15:10 Μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση, στο νοκ άουτ παιχνίδι του γηπέδου Κερατσινίου που δεν αποτελεί την φυσική έδρα της Προοδευτικής.

Ωρα 15:20 Διαιτητήςo Τσουκαλάς Χαράλαμπος από την ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Τσολακίδης (Αθηνών), Πριόνα (Εύβοιας) και 4ο τον Μαχαίρα (Αθηνών).

Ώρα 15:35 Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου, καθώς η φυσική έδρα της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ώρα 15:45 Η ενδεκάδα του ΑΟΞ: Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσέλιος, Τζανακάκης, Μονρόουζ, Γκόμεζ, Ιμπραΐμι, Πλατέλλας.

Ώρα 15:50 Η ενδεκάδα της Προοδευτικής: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίδης, Τσαφταρίδης, Νομικός, Κυριάζης, Μακρίδης, Μακρυγιάννης.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

11′ Πρώτο σουτ με τον Μακρυγιάννη, πάνω από τα δοκάρια του Ίτσο, μετά από κόντρα του Βοσνακίδη.

18′ Χωρίς τέρμα και οι εννέα αναμετρήσεις μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο.

19′ Τεράστια ευκαιρία για την Προοδευτική, η κεφαλιά του Θρακιώτη Βοσνακίδη απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον Ίτσο.

22′ Πρώτη καλή στιγμή για την Ξάνθη, μετ την κεφαλιά του Μιχαήλ να περνάει άουτ.

24′ Γκοοοοοοοοολλλ για την Ξάνθη! Ο Ιμπραΐμι με εξαιρετικό σουτ μέσα στην περιοχή ανοίγει το σκορ για το 0-1, μετά από ασίστ του Πλατέλλα από δεξιά. Προοδευτική – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

26′ Όπως και στην Άρτα, η Ξάνθη μπήκε νοθρά, αλλά σκοράρει ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή της σκοράρει με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

32′ Ελέγχει την κατοχή η Ξάνθη μετά το γκολ και προσπαθεί να γίνει απειλητική.

40′ Τελευταία λεπτά στο πρώτο μέρος, παραμένει το 0-1.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. Η Ξάνθη κράτησε το προβάδισμα και πάει στα αποδυτήρια έχοντας κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ του Ιμπραΐμι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Προοδευτική – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

Ώρα 16:56 Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στο ημίχρονο: Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 0-0, ΑΟ Υπάτου – Τρίκαλα 0-0, Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΛ 0-1, Κοζάνη – Άγιος Νικόλαος 1-1, Λεβαδειακός – Καλαμάτα 0-0, Νίκη Βόλου – Εργότελης 0-0, Παναχαϊκή – Αιγάλεω 0-0 και Πανσερραϊκός – Ηρακλής 0-0 (40′).

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

53′ Σουτ του Νομικού, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ίτσο.

58′ Σέντρα του Πλατέλλα, η κεφαλιά του Μονρόζ περνάει άουτ.

63′ Εντυπωσιακού σουτ του Τσαφταρίδη, απομακρύνει και πάλι ο Ίτσο.

67′ Δοκάρι για τον Ιμπραΐμι με το σουτ του να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκίδ μετά την πάσα του Φαζού. Μεγάλη στιγμή για το 0-2.

70′ Mπήκαμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, παραμενει το 0-1 που δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στον ΑΟΞ.

83′ Γκοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Μονρόζ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2 μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη. Προοδευτική – ΑΟ Ξάνθη 0-2.

90+2′ Τέλος στην αναμέτρηση. Η Ξάνθη πήρε το εισίτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Τελικό αποτέλεσμα: Προοδευτική – ΑΟ Ξάνθη 0-2.