Σοκαρισμένος ο Καπνίδης για τον χαμό του Τσουμάνη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε ο Αντώνης Καπνίδης στο άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου του Νίκου Τσουμάνη μόλις σε ηλικία των 31 ετών.

Ο εμπειρός στράικερ, που την περασμένη σεζόν ανήκε στην Ξάνθη και πλέον αγωνίζεται στη λιθουανική Πανεβέζις, συνυπήρξε με τον εκλιπόντα Νίκο Τσουμάνη για τρεις αγωνιστικές περιόδους (από το 2015 εώς το 2018) στην ομάδα του Άρη, συμβάλλοντας και εκείνοι στην επιστροφή του συλλόγου στην Super League.

Ο Καπνίδης με δήλωσή του στο SDNA μετέφερε την ψυχρολουσία που αισθάνθηκε μαθαίνοντας το τραγικό συμβάν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως χάθηκε ο πρώην συμπαίκτης του:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος, ο Τσουμάνης ήταν ένα παιδί που είχε τρέλα, ήταν αγαπητός από όλους τους συμπαίκτες του, ό,τι ήθελες στο έδινε. Περάσαμε μαζί πολλά δύο χρόνια στον Άρη, λύπες, απληρωσιές, νίκες, χαρές» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος στράικερ για να συμπληρώσει:

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν έχω λόγια. Εγώ αγωνίζομαι στο εξωτερικό, χάσαμε επαφή τα τελευταία χρόνια αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα γινόταν κάτι τόσο τραγικό σε ένα παιδί όπως ο Νίκος».