B’ Εθνική: Σούπερ κίνηση με Μπορμπίδη ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

Στον ΓΑΣ Κομοτηνή συνεχίζει την μπασκετική του πορεία ο ταλαντούχος Κομοτηναίος γκαρντ Τάσος Μπορμπίδης.

Ο 24χρονος περιφερειακός επέστρεψε πέρυσι από το Ηράκλειο Κρήτης όπου συνδύαζε τις σπουδές του στο Φυσικό με το μπάσκετ. Συγκεκριμένα από την σεζόν 2015 μέχρι το 2018 αγωνίστηκε στον Α.Ο Δειλινό στην ΕΚΑΣΚ, ενώ την τελευταία χρονιά κέρδισε τον προβιβασμό στην Γ’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2018-19. Την τελευταία χρονιά φόρεσε την φανέλα του Ηρόδοτου, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην ΑΕ Κομοτηνής από την οποία ξεκίνησε μετά από μια πενταετία, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί λόγω των απαγορεύσεων κατά του Covid-19.

Πλέον συνεχίζει στην Κομοτηνή για λογαριασμό του ΓΑΣ, με στόχο να βοηθήσει τα μέγιστα στο ρόστερ του Τάκη Φωτεινάκη και την προσπάθεια στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Συνεχίζουμε να εμπιστεύομαστε τους ντόπιους και επενδύουμε επάνω τους!
Άλλη μια μεταγραφή ενός ντόπιου παίκτη!
Ο Μπορμπίδης Αναστάσης είναι 24 χρονών έχει ύψος 1.90cm και αγωνίζεται ως guard. Ετσι το φετινό ρόστερ μας, θα αποτελείται από 10 ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ, αριθμός ρεκόρ όλων των εποχών για τον ΓΑΣ! Ξεκίνησε από τις ακαδημίες τις Α.Ε. Κομοτηνής και για το διάστημα 2015-2019 μετακόμισε στην Κρήτη λόγο σπουδών.
Μεταγράφηκε με μετοίκηση στο Δειλινό και πανηγύρισε την άνοδο από το τοπικό στην Γ’ Εθνική κατηγορία το 2017-2018! Την χρόνια 2018-2019 με το Δειλινό έπαιξε στη Γ’ Εθνική Νότου και το 2019-2020 μεταγράφηκε στον Ηρόδοτο.

Την περσινή χρονιά επέστρεψε στην Α. Ε. Κομοτηνής αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγο covid. Καλώς ήρθες Τάσο! Σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλά καλάθια!»

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, μπάλα και εσωτερικός χώρος