Το βράδυ της Τρίτης η κλήρωση στην SL2 αφού όμως πρώτα αλλάξουν οι όμιλοι και αποκτήσει νέους αντιπάλους ο ΑΟΞ

Σύσκεψη έλαβε χώρα στη Super League 2 τη Δευτέρα (4/10) όπου αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί κανονικά η κλήρωση του πρωταθλήματος αύριο Τρίτη (5/10) στις 20:00 το βράδυ παρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα για τη συμμετοχή διάφορων ομάδων στην κατηγορία.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν εκκρεμότητες για τη συμμετοχή της Δόξας Δράμας, η οποία έγινε δεκτή στο πρωτάθλημα με απόφαση πάλι προσωρινής διαταγής του Διοικητικού Εφετείου αλλά επίσης έγινε γνωστό ότι διαθέτει μόνο 6 επαγγελματικά συμβόλαια και με τις συνθήκες αυτές δεν μπορεί να πάρει μέρος. Επίσης δόθηκε άδεια στην Ρόδο για να συμμετάσχει και λογικά θα προστεθεί στον Νότιο Όμιλο, ενώ εκκρεμούν οι αποφάσεις της ΕΕΑ για Ζακύνθο και Ασπρόπυργο αλλά και για την περίπτωση του Ηρόδοτου.

Με αυτά τα δεδομένα και επειδή ενδέχεται να αυξηθούν οι ομάδες στον Νότιο Όμιλο ανισομερώς σε σχέση με τον Βόρειο, ενδέχεται να γίνει νέα αλλαγή και πέραν της Δόξας Δράμας (αν κατέβει) να προστεθούν στις αντιπάλους της Ξάνθης στον Βόρειο Όμιλο και άλλες ομάδες με πρώτες υποψήφιες τον Καραϊσκάκη Άρτας (που αντιμετώπισε η Ξάνθη για το Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα) και τον Ολυμπιακό Βόλου (έχει τοποθετηθεί αυτήν την στιγμή στον Νοτιο Όμιλο ενώ η συντοπίτισσα Νίκη Βόλου στον Βόρειο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη (5/10) πριν την κλήρωση, έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί ΔΣ στις 18:00 για να διαμορφωθούν εκ νέου οι δύο όμιλοι της κατηγορίας ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Από την Super League 2 έχουν ανακοινώσει ως ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή 10 Οκτωβρίου αλλά με αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό ότι και αυτό βρίσκεται στον αέρα. Ας ξεκαθαρίσουν πρώτα οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, μετά ας καθοριστούν οι όμιλοι, έπειτα ας γίνει και η κλήρωση και βλέπουμε για την έναρξη, χωρίς να αποκλείεται επειδή ζούμε στην Ελλάδα να γίνει κατορθωτό όλα όσα δεν συνέβησαν επί τόσους μήνες να συμβούν έστω και την τελευταία στιγμή…