Super League: Πετούσαν φωτιές οι εξάσφαιροι νέοι του ΑΟΞ μέσα στην Λαμία

Η ομάδα του ΑΟΞ κατάφερε και σκόραρε έξι φορές απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας πετυχαίνοντας την δεύτερη της εκτός έδρας νίκη.

Τα γκολ για την ομάδα των Κώστα Προδρομίτη – Γιάννη Δημητριάδη σημείωσαν ο Δεληγιαννίδης, Τηλαβερίδης (2), Τσελεμπάκης, Νικολαΐδης και Αγοραστού.

Μόλις στο 4′ ο Δεληγιαννίδης έκανε το 0-1, ενώ στο 8′ ο Θωμάι δεν βρήκε στόχο από τα 11 βήματα στην εκτέλεση πέναλτι. Το 0-2 έγινε τελικά στο 15′ με το σουτ του Τηλαβερίδη και στο 38′ ο Τσελεμπάκης με κεφαλιά ανέβασε έκανε το 0-3. Το ημίχρονο έκλεισε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Τηλαβερίδη που έκανε το 0-4. Στο 50′ ο Αγοραστός με πλασέ έκανε το 0-5, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 80′ όταν ο Νικολαΐδης με πλασέ σκόραρε για το 0-6.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα του ΑΟΞ έφτασε στους 9 βαθμούς στο αντίστοιχο πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Τσιγαρίδας (Δοσκόρης – Φαρμάκη) της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Ζαχαρής, Γιαρμαντζίδης (55′ Μαντζαρίδης), Γουναρίδης (60′ Ανυπαρόπουλος), Θωμάι, Ζεκιράι, Τσελεμπάκης, Τηλαβερίδης (55′ Τσολακίδης), Δεληγιαννίδης (55′ Εφέ Χασάν), Νικολαΐδης, Αγοραστός (60′ Μπουτζικούδης).