Eυρωπαϊκό ντεμπούτο για Δαρέλα και Αβεντισιάν με την Κ19 του ΠΑΟΚ στην βαριά ήττα από τη Ζίλινα

Η Κ19 του ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι με την Ζίλινα για το Youth League και παρότι προηγήθηκε με γκολ του Γκουστάβο Βαρέλα, γνώρισε την βαριά ήττα με 1-5 που ουσιαστικά τον αφήνει εκτός συνέχειας, αφού θα χρειαστεί ένας… άθλος στη ρεβάνς για να ανατραπεί το σκορ.

Βασικός ήταν τόσο ο Ξανθιώτης Αβεντισιάν, που άφησε τη θέση του στο 73′ στον Κιτσάκη, όσο και ο Εβρίτης Δαρέλας, που έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα από τον Σπυράκος για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Ο Δικέφαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κουλούρη στο 25′ για να διπλασιάσει τα τέρματά του και στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από το Καπράλικ.

Από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, μέχρι το 45ο λεπτό, όπου η Ζίλινα πέτυχε το 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η μπάλα μετά από σουτ που κόντραρε μπέρδεψε τον Μπαλωμένο, αυτή πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά κατέληξε στο κεφάλι του Σάουερ ο οποίος με κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 50′ η Ζίλινα έκανε το 1-3. Ο Κοπάσεκ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Τζαμπόρ με σουτ με τη μία από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Μπαλωμένο.

Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-4 με τον Τζαμπόρ να σκοράρει από κοντά χωρίς δυσκολία. Στο 90+1 ο Καπράλικ διαμόρφωσε το τελικό 1-5 με ατομική προσπάθεια.