Γιαμουρίδης για ενδεχόμενη μεταπώληση της ΠΑΕ Ξάνθη: «Εγώ δεν πήρα χαμπάρι αλλά… ρωτήστε τον Μπιλ Πάπας»

Διέψευσε αλλά όχι και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις «διαρροές περί ενδεχόμενης μεταπώλησης της ΠΑΕ ΑΟΞ» ο Τάσος Γιαμουρίδης, διευθύνων σύμβουλος της ομάδας.

Ο Γιαμουρίδης έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Θράκη» και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το μείζον θέμα των ημερών, που έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας μετά και την ρητή δήλωση του Μπιλ Πάπας σε δικαστήριο της Αυστραλίας ότι έχει πουλήσει ήδη από τον Μάρτιο τις μετοχές της Mazcon, δηλαδή την ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΠΑΕ Ξάνθη, κάτι που σημαίνει προφανώς εφόσον είναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και η ομάδα.

Η πληροφορία περί πώλησης της Mazcon δεν επιβεβαιώνεται από το ΓΕΜΗ, στο οποίο εξακολουθεί να αναφέρεται μέτοχος κατά 99% ο Μπιλ Πάπας και κατά 1% ο Τάσος Γιαμουρίδης. Με αυτά τα δεδομένα, ο Γιαμουρίδης δέχτηκε το ερώτημα της εφημερίδας «Θράκη» για το αν αληθεύουν οι «διαρροές» περί ενδεχόμενης μεταπώλησης της ΠΑΕ ΑΟΞ και σε αυτό το ερώτημα απάντησε διαψεύδοντας μεν, αλλά όχι με τον κατηγορηματικό τρόπο που θα περίμενε κανείς:

«Όχι! Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στον κ. Πάπας. Από αυτά που γνωρίζω εγώ, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο να συζητείται εδώ», ήταν η απάντηση του Τάσου Γιαμουρίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαμουρίδης βρέθηκε στο πλευρό του Μπιλ Πάπας και στις δυο δημόσιες εμφανίσεις σε γήπεδα το τελευταίο δεκαημερο, στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’ στα Πηγάδια το προπερασμένο Σάββατο και στο επίσημο ματς Κυπέλλου στην Αρτα την Κυριακή.