Συνεχίζει στην Ισλανδία πανηγυρίζοντας την άνοδο με πολλά τέρματα ο Πάνος «Έλβις» Πάλι!

Στην Ισλανδία όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους αγωνίστηκε για 3η σεζόν ο πρώην επιθετικός Προσκυνητών και Ελπίδας Σαπών Ερβιστ Παναγιώτης Πάλι.

Ο «Έλβις» όπως τον φώναζαν στην Επίδαυρο όπου μεγάλωσε φέτος βοήθησε την Αετζίρ να τερματίσει 2η και να πάρει την άνοδο στην Γ’ κατηγορία, έχοντας συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 38 συμμετοχές και 9 τέρματα. Στην Ισλανδία ήδη έχει προλαβει να αγωνιστεί πέρα της Αετζίρ, στην Βενγκίρ Γιούπιτερς, Χλινταρέντι, στην Σκαλαγκρίμουρ και στην Χαφναρφιόρντουρ.

Ο 24χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κλεων Επιδαύρου, ακολούθησε  η Αναγέννηση Λυγουριού και ο Ασκληπιος Επίδαυρου, ενώ ήταν μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Αργολιδος. Ακολούθησε η Δόξα Προσκυνητών αν και περνώντας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και με την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είχε κλείσει στην Νίκη Βόλου, ωστόσο στην ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και ακολούθησε για μια διετία η αγαπημένη του Ελπίδα Σαπών, όπου δέθηκε και απέκτησε πολλούς φίλους.

Ο Πάλι μάλιστα έχει αφήσει αρκετές εκκρεμότητες πίσω στην Ελλάδα και στην Θράκη, αφού πρέπει να επιστρέψει για την θητεία του, αλλά και να πάρει το πολυπόθητο … πτυχίο στα ΤΕΦΑΑ.