Super League: Επικράτησε ο Μάντζιος στο ντεμπούτο Παράσχου-Γκουτσίδη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Την νίκη με 1-3 πανηγύρισε ο Άρης στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, στο ντεμπούτο Παράσχου και Γκουτσίδη με το «αστέρι».

Η αναμέτρηση στο Περιστέρι απέκτησε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο η ομάδα που χαμογέλασε ήταν ο Άρης αφού στην πρώτη της τελική βρήκε γκολ στο 10ο λεπτό. Ο Σούντγκρεν προωθήθηκε και είδε τον Γκάμα να τον τροφοδοτεί, για να βγει από τα δεξιά και να γυρίσει την κατάλληλη στιγμή στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όπου περίμενε ο Μαντσίνι για να εκτελέσει με δεξί σουτ τον Πίριτς (0-1).

Το γκολ αυτό ταρακούνησε τον Ατρόμητο, ο οποίος πήρε πάντως τα ηνία μετά το 15ο λεπτό, έχασε κλασική ευκαιρία με τον Κουλούρη στο 16′ και τελικά βρήκε το γκολ που δικαιούταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σάλομον έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και έβγαλε κάθετη για τον Κουλούρη, με το σουτ του να αποκρούεται με τα πόδια από τον Κουέστα αλλά τον Σπιριντόνοβιτς να ακολουθεί ως τρέ

Με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια (8-4 οι τελικές υπέρ του Ατρομήτου, 4-2 εντός εστίας σε αυτό το διάστημα) και αυτό έμεινε στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όμως η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να υποπέφτουν σε παιδικά και φθηνά λάθη και εκείνους του Άκη Μάντζιου να μην αρνούνται τα ανέλπιστα δώρα.

Το πρώτο ήρθε στο 60′ όταν ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε “αχρείαστο” χέρι του Κουλούρη μέσα στη μεγάλη περιοχή (ήταν στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα και η μπάλα βρήκε το χέρι του που ήταν σε αφύσικη θέση), με τον Γκάμα να νικάει τον Πίριτς από την άσπρη βούλα για να δώσει για δεύτερη φορά προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).

Ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά για την ισοφάριση όμως ο Κουέστα ήταν σε εξαιρετική βραδιά και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και τρίτο γκολ για τους κίτρινους στο 65′ μέσα από απίστευτο λάθος των γηπεδούχων.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε παράλληλη πάσα βρίσκοντας τον Ματέο Γκαρσία, με τον παίκτη του Άρη να ξεχύνεται προς τη μεγάλη περιοχή των Περιστεριωτών χωρίς να βρει αντίσταση και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας με αριστερό σουτ (1-3).