ΕΠΣ Θράκης: Συνεχίζει στην Πάτρα ο εξτρέμ Προσκυνητών, Κοσμίου, Γρατινής και Σαπών Γιάννης Γαβριήλ

Στην Πάτρα και στον αγαπημένο του Ίκαρο Πετρωτού θα επιστρεψει μετά από σχεδόν μια πενταετία στην Ροδόπη και σε κορυφαίες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Γαβριήλ που από τον Μάρτιο ανήκε στον Διαγόρα Βραχνέικων που αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική.

Ο 22χρονος, μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 6/7/1999) φέτος με την Ελπίδα Σαπών αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ως βασικός (167′) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η αποχώρησή του αποδυνάμωσε αρκετά την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου που τελικά υποβιβάστηκε.

Ο Γαβριήλ είναι Κύπριος στην καταγωγή με παρελθόν στις μικτές της ΕΠΣ Αχαΐας και ξεκίνησε από τον Ίκαρο Πετρωτού. Με την είσοδο στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο νεαρός πλάγιος επιθετικός αγωνίστηκε στην Δόξα Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική και κατόπιν συνέχισε στο Κόσμιο όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, ήταν πρώτος σκόρερ της Δόξας Γρατινής και 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στην Ελπίδα Σαπών.

Πλέον ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής επιστρέφει μόνιμα στην Πάτρα με όνειρα για επαγγελματική αποκατάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου συνεχίζοντας να παίζει στον Ίκαρο.