ΕΠΣ Έβρου: Οργισμένη ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΑΕΔ για την διαιτησία με τον Ορέστη

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του χτεσινού (26/9) εντός έδρας ντέρμπι με τον Ορέστη Ορεστιάδας (1-2) διατηρεί η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα η ΑΕ Διδυμοτείχου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Σουβαρά στο χθεσινό εντός έδρας αγώνα στο Διδυμότειχο, με τα παράπονα να εδράζονται κυρίως στη φάση του μη καταλογισμού πέναλτι υπέρ τους. Επίσης παράπονα έχουν και από τον βοηθό Γεωργακόπουλο που συνομιλούσε με φιλάθλους στην κερκίδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ:

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-2 Από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Έχοντας την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί και να έχει και δύο δοκάρια, δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό και η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Με μια τραγική διαιτησία του Κου Σουβαρα έχοντας επιλεκτική ακοή και όραση δεν είδε πεντακάθαρο πέναλτι σε χτύπημα του τερματοφύλακα στο κεφάλι του παίχτη μας,δεν είδε παίχτη του Ορέστη να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα και δεν κατάφερε να πετύχει σφύριγμα υπέρ της ομάδας μας εξόργισε όλο το γήπεδο καθώς και τους ποδοσφαιριστές μας, άξιος συμπαραστάτης του ο επόπτης Γεωργακουδη που συνομιλούσε με φιλάθλους με εκφράσεις του στυλ “ας μην έπαιζα και θα σου έλεγα εγώ “,” θα τα πούμε έξω ” και άλλα τέτοια όμορφα .

Ελπίζουμε πως ο παρατηρητής διαιτησίας Κος Στρατούδης θα τα είδε όλα αυτά και θα τα σημείωσε στο μπλοκάκι του ,επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε πλευρά πως δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες εχθρικές- προκλητικές διαιτησίες και θα κάνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να προφυλάξουμε την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων που πάλεψαν για την νίκη κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες.