LIVE από την Άρτα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος: ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Ξάνθη για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Ξάνθη για την νοκ άουτ 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που αποτελεί και το επίσημο ντεμπούτο του Τζέιμι Μονρόι στον πάγκο του ΑΟΞ.

Ωρα 14:45 Ο ΑΟΞ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Θράκης στον θεσμό μετά τον αποκλεισμό του Ορφέα Ξάνθης στην 1η φάση και των Αλεξανδρούπολη FC και Άρη Αβάτου στην 2η φάση.

Ώρα 14:55 Μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση, στο νοκ άουτ παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου Άρτας που δεν αποτελεί την φυσική έδρα του Καραϊσκάκη.

Ώρα 15:05 Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ την Πέμπτη ο Κωνσταντίνος Κατοίκος της ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρός Ίσσας και Χρήστος Νικολάου επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών, με 4ο τον Στράτο Μαχαίρα από την ΕΠΣ Αθηνών και παρατηρητή τον Χρυσόστομο Μάνθο από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Ώρα 15:15 Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν τόσο για τον ΑΟ Ξάνθη όσο και για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι δυο ομάδες θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 που καταρχήν έχει προγραμματιστεί να κάνει σέντρα στις 10 Οκτώβρη. Ωστόσο, δεν θα βρεθούν αντιμέτωπες σε αυτό το πρωτάθλημα, αφού μετά τον καταρτισμό των ομίλων την περασμένη Τρίτη οι Αρτινοί τοποθετήθηκαν στον Νότιο Όμιλο ενώ οι Θρακιώτες προφανώς θα βρίσκονται στον Βόρειο.

Ώρα 15:18 Η Ξάνθη θα αγωνιστεί σε αγώνα Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 621 ημέρες. Ήταν 14 Ιανουαρίου του 2020 όταν έπαιζε για τελευταία φορά στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Άρη στο «Βικελίδης», στη ρεβάνς της ήττας με 0-1 στο Xanthi FC Arena. Τότε ο Άρης είχε επικρατήσει με 2-1 με γκολ των Σάσα και Ιντέγε, αν και η Ξάνθη είχε προηγηθεί 0-1 με γκολ του Φοσέ.

Ώρα 15:23 Εκτός αποστολής της Ξάνθης έμεινε ο Τάσος Κρητικός που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς και ο Τσέλιος ενώ και ο Ζαντέρ αν και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας έμεινε επίσης εκτός επειδή είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Ο Τζέιμι Μονρόι επέλεξε τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Γιακουμής, Πολίμος, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Μονρόζ, Πλατέλλας, Δημητριάδης Τ., Δόρης, Μόνζε, Θυμιάνης, Γκόμεζ, Γκινσάρι, Τσελεμπάκης, Διαμαντόπουλος, Άνταμ, Ιμπραΐμι. 

Ώρα 15:27 Ο Καραϊσκάκης ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του με τον Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς να αποφασίζει για την τελική 20αδα λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Το ρόστερ του Καραϊσκάκη απαρτίζουν οι Χουάντερσον, Σοϊλεμέζογλου (τραυματίας), Μπότσαρης, Τάμπας, Φετεινίδης, Φαν Ίπερεν, Γιαννιώτης, Κλιγγόπουλος, Μερτύρης, Μπεκατώρος, Πάνος, Κρισμάρεβιτς, Γλυνός, Ρουμπανγκούκα, Ενγκομπά, Ναζίμ, Βαφειάδης, Δερμιτζάκης, Κορέλας, Ντοναλντόνι, Πετράτος, Καζέλης, Πέδρο Ροντρίγκεζ, Γαλεάδης, Ζιώβας, Σταματής, Ρούνεϊ και Κοντοπούλης.

Ώρα 15:30 H ενδεκάδα του Καραϊσκάκη όπως ενημερώνει το artagoal: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Βαφειάδης, Κορέλας, Ρουμπαγκούκα, Σταματής, Δερμιτζάκης, Ρούνεϊ

Ώρα 15:31 Αναπληρωματικοί: Μπότσαρης, Ναζίμ, Φετεινίδης, Πάνος, Καζέλης, Ζιώβας, Κοντοπούλης

Ώρα 15:35 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Ίτσο, Παπάζογλου, Μπάτζιος, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Ουνγιαλίδης, Μονρόζ, Βιθέντε, Ιμπραϊμι, Πλατέλλας.

Ώρα 15:36 Αναπληρωματικοί: Γιακουμής, Άνταμ, Φαζός, Τζανακάκης, Μόνγκε, Δημητριάδης. Διαμαντόπουλος, Τσελεμπάκης, Γκινσάρι.

Ώρα 15:42 Πέρα από το παιχνίδι αυτό, σήμερα διεξάγονται άλλες 19 νοκ άουτ αναμετρήσεις για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα 15:58 Όλα έτοιμα για την έναρξη.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση με ιδανικό καιρό για ποδόσφαιρο στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

8′ Κίτρινη στον Μονρόζ για μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

12′ Πιέζει ο Καραϊσκάκης στα πρώτα λεπτά.

15′ Γκοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη με τον Ιμπραΐμι. ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

18′ Πρώτο γκολ για την Ξάνθη για την σεζόν 2021-22 με τον Σκοπιανό σέντερ φορ!

27′ Κεφαλιά του Βαν Ίπερεν η μπάλα λίγο άουτ.

37′ Τεράστια στιγμή για το 0-2 με τον Πλατέλλα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το λάθος του γκολκίπερ Ουάντερσον. Θα ήταν ιδανικό το τέρμα πριν την ανάπαυλα. Παραμένει το 0-1.

43′ Γκοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη και πάλι με τον Ιμπραΐμι. ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Ξάνθη 0-2.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Ξάνθη 0-2.

Ώρα 16:56 Στα άλλα αποτελέσματα ημιχρόνων: Βέροια – Αναγ. Καρδίτσας 0-0, Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ 0-0, Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας 1-0, Πιερικός – Ηρακλής 0-1, Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Λεβαδειακός 0-3, ΠΑΟ Ρουφ – Εργοτέλης 0-2, Καλλιθέα – Επισκοπη΄1-0, Διαγόρας Βραχνέικων – Παναχαϊκή 0-1 και το ΟΦ Ιεράπετρας – Καλαμάτα 1-0 στην παράταση.

Ώρα 15:01 Παρά το 0-2, ο Μονρόι κάνει δύο αλλαγές στο ημίχρονο με τον Φαζός και τον Τζανακάκης αντί Ουνγιαλίδη και Δεληγιαννίδη.

46′ Σέντρα στο β΄μέρος.

55′ Κεφαλιά του Μιχαήλ, η μπάλα λίγο άουτ.

60′ Τρίτη αλλαγή για τον ΑΟΞ, με τον Ραντού Γκινσάρι να παίρνει τη θέση του Θυμιάνη.

67′ Απόλυτος έλεγχος του παιχνιδιού για την Ξάνθη που κρατάει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το 0-2 και την πρόκριση.

75′ Τελευταίο δεκαπεντάλεπτο στο ματς, έχοντας πέσει ο ρυθμός.

82′ Ο Δημητριάδης στη θέση του Πλατέλλα για τον ΑΟΞ.

90′ Τελευταίες στιγμές στην αναμέτρηση, πάντα στο 0-2.

90+3′ Τέλος αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Ξάνθη 0-2.