Κρεμά τα παπούτσια του στα 36 και επιστρέφει ως προπονητής στον Βόλο ο Ροτζέριο Μάρτινς

Μια νέα πρόκληση ενόψει για τον Ροτζέριο Μάρτινς που κρεμά τα παπούτσια του σε επαγγελματικό τουλάχιστον επίπεδο μετά από σχεδόν 20 χρόνια και ξεκινά την προπονητική.

Ο 36χρονος (γεννημένος στις 19/11/1964) Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής και του Πανθρακικού, ανακοινώθηκε ως νέο μέλος της ακαδημίας του ΑΠΣ Αγίας Παρασκευής στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπου διαμένει πλέον με την οικογένεια του. Τον Μάρτινς ωστόσο θέλουν και αρκετές ομάδες του Βόλου ώστε να συνεχίσει ερασιτεχνικά στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, αφού είναι σε καλή κατάσταση αφού αγωνιζόταν μέχρι λίγους μήνες στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Εκτός του Πανθρακικού στην τελευταία του 1,5 σεζόν στην Super League (28 συμμετοχές και 3 γκολ) έχει περάσει μεταξύ άλλων από Αιγάλεω, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Λεβαδειακό, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Άρη Λεμεσού, στην Βραζιλιάνικη Νασιονάλ και στην Αλ Ορούμπα της Σαουδικής Αραβίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΡΟΤΖΕΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η διεύθυνση της Σχολής μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στα Ελληνικά γήπεδα αλλά και σε Κύπρο και Σ. Αραβία όπου είχαμε την τύχη να τον απολαύσουμε στις ομάδες της πόλης μας Ολυμπιακό και Νίκη.
Ο άριστος χαρακτήρας του και η τεχνική του κατάρτιση θα είναι στην διάθεση των αθλητών της Σχολής μας μπαίνοντας στην ομάδα των προπονητών της Σχολής.
Καλώς ήρθες ΡΟΤΖΕΡΙΟ και καλή επιτυχία στο νέο σου ρόλο στο γήπεδο
».