Γ’ Εθνική: Διπλό του Πανδραμαϊκού επί του Άρη Αβάτου σε φιλικό στο γήπεδο της Γενισέας

Με 2-1 νίκησε ο Πανδραμαϊκός τον Άρη Αβάτου σε φιλική αναμέτρηση που διεξηχθη στο γήπεδο της Γενισέας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που επισήμως έχει προγραμματιστεί για την άλλη Κυριακή αλλά δεδομένα θα αναβληθεί εκ νέου αφού δεν έχει γίνει ακόμα ο καταρτιστμός των ομίλων, πόσω μάλλον και η κλήρωση.

Ο Μπελμανί πέτυχε το δεύτερο γκολ του Πανδραμαϊκού, με το οποίο σφραγίστηκε η νίκη. Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με αυτογκολ από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, κάτω από τα δοκάρια των οποίων δοκιμάστηκε νέος τερματοφύλακας μετά την φαινομενική αποχώρηση Συνοδινού.

Ο Γκέκας μείωσε πριν το ημίχρονο διαμορφώνοντας το τελικό του σκορ, το οποίο δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος (φωτο αρχειου από άλλο πρόσφατο φιλικό της ομάδας της Ξανθης).

Πλέον και οι δυο ομάδες περιμενουν τον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση, γνωρίζοντας ότι οι ίδιες θα ανηκουν μεν στον ίδιο όμιλο αλλά αγνοώντας ποιες άλλες ομάδες θα προστεθούν από την Θεσσαλονίκη και τους γειτονικούς νομούς της.