ΕΠΣ Έβρου: Πτυσσόμενο γήπεδο στον αύλειο χώρο της Ζαρίφειου Ακαδημίας για την UEFA Grasstoots Week (+photos)

Κι όμως! Δε σας γελούν τα μάτια σας! Ένα πτυσσόμενο γήπεδο ποδοσφαίρου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στον αύλειο χώρο της Ζαρίφειου Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης.

Παιδιά από τις ακαδημίες του Δήμου αλλά και ολοκλήρου του νόμου συμμετείχαν στο τουρνουά, έπαιξαν ποδόσφαιρο και το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Η δράση εντάσσεται στην Εβδομάδα Αναπτυξιακών Δράσεων της UEFA (UEFA Grassroots Week) που αφορά στο μη επαγγελματικό και προβεβλημένο ποδόσφαιρο.

Αφορά, κυρίως, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, στο παιδικό, σχολικό, ερασιτεχνικό και γυναικείο ποδόσφαιρο, στο ποδόσφαιρο για άτομα με αναπηρία και στο ποδόσφαιρο για άτομα μεγάλης ηλικίας.

Στόχος να αναδείξει τα σημαντικά οφέλη του ποδοσφαίρου που είναι όχι μόνο το ίδιο το παιχνίδι, αλλά και η ενδυνάμωση αξιών, η ανάδειξη ωφελημάτων όπως η ομαδική συνεργασία, η κοινωνικοποίηση, η υγεία και ευρωστία, η φυσική κατάσταση και η προσωπική ολοκλήρωση.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε!» ανέφερε η δράση της UEFA που εξασφάλισε να έρθει στην Αλεξανδρούπολη η ΕΠΣ Έβρου και υλοποιήθηκε από την ίδια σε στενή συνεργασία με τον Δημο Αλεξανδρουπολης.

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Μπάλα Παντού το ποδόσφαιρο που θέλουμε"