«Έχουμε ενημέρωση από την διοίκηση της Ρόδου ότι θα πάρουμε πιστοποιητικό» δηλώνει ο Θανάσης Παπάζογλου

Για την κατάσταση με την μη έγκριση του πιστοποιητικού της Ρόδου που την αφήνει εκτός πρωταθλήματος μίλησε στο Metropolis FM ο περσινός σέντερ φορ της Ξάνθης, Θανάσης Παπάζογλου.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Έχουμε ενημέρωση από την διοίκηση της Ρόδου ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά και ότι δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε το πιστοποιητικό. Ο φάκελος είναι σωστός και θα κάνουν όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για να παίξουμε στην Super League 2».

Για τον Καμαρά (σ.σ. σέντερ φορ του Άρη), που είχε παλαιότερα συμπαίκτη, σημείωσε: «Είναι λίγο διαφορετικός σε σχέση με την Κόρτράικ, τότε ήταν πιο ανώριμος, έχει δυναμώσει πολύ. Δεν ήταν τόσο δυνατός τότε, ήταν πιο ευέλικτος και ταχύς. Τώρα είδα άλλο πρόσωπο. Είναι πιο πολύ εννιάρι τώρα. Έγινε πιο πολύ παίκτης περιοχής. Εχω συνυπάρξει μαζί του και δεν ήταν το σημείο αναφοράς στην επίθεση, ήταν πιο περιφερειακός. Τώρα άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του».

Τόνισε ότι: «Η συχνή επαφή με τα δίχτυα εξαρτάται από πολλά πράγματα. Έχει αξία ο Καμαρά, προέρχεται από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Πρέπει, όμως, η ομάδα να παίζει γι’ αυτόν, να δημιουργούνται ευκαιρίες. Ο Άρης κάνει ευκαιρίες και αν της αξιοποιήσει ο Καμαρά θα είναι ψυχολογικά καλύτερα».

Για την εικόνα του Άρη υπογράμμισε: «Τον περίμενα καλύτερο στα δύο πρώτα παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι θα στηθεί η ομάδα και πιστεύω ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στον Άρη».

Για τον Ατρόμητο: «Είδα το πρώτο ημίχρονο με τον Βόλο. Δεν είναι γνωστός ο Ατρόμητος. Πάνω κάτω το παιχνίδι του ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Κυριαρχίας. Δεν έχει ακόμη ταυτότητα, παρότι έχει καλές μονάδες. Δεν παύει, όμως, να είναι μία ομάδα με αξία. Ο Βόλος μου έχει αρέσει πιο πολύ απ’ όλους. Έπαθα έκπληξη. Μου άρεσε πιο πολύ επιθετικά. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».