Super League: Μόνος πρώτος ο Βόλος του Λογαρά και Μπαριέντος με τριάρα επί του Ατρομήτου

Με 3-0 επικράτησε ο Βόλος του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς.

Οι παίκτες του Αμπασκάλ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από το πρώτο λεπτό επέβαλλαν το ρυθμό τους και άρχισαν να απειλούν την εστία του Πίριτς με σκοπό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Δεν το κατάφεραν στο πρώτο 45λέπτο παρά το γεγονός ότι είχαν ευκαιρίες με τους Ροσέρο – Φαν Βέερτ.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο 45λεπτο όμως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Βόλου να σκοράρουν και μάλιστα τρεις φορές.

Το 1-0 έγινε μετά από ωραία κάθετη πάσα του Φερνάντες προς τον Μπαρτόλο ο οποίος ήταν μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του. Ο επιθετικός των γηπεδούχων μπήκε από τα αριστερά έκανε το σουτ ο Πίριτς απέκρουσε με τον Φαν Βέερτ να γυρνάει στον Ροσέρο που πλάσαρε εύστοχα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, να απειλούν σε ροή αγώνα αλλά και από τα στημένα κυρίως με τον Γκρίλο αλλά το 2-0 ήρθε όταν ο Ατρόμητος είχε ανεβάσει την άμυνα του στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει. Ο Μπαρτόλο έκανε ωραία ενέργεια, έδωσε στον Φεράρι και έφυγε στην αντεπίθεση, δέχτηκε τη μπάλα, έκανε την ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Ο Φαν Βέερτ εκτέλεσε εύστοχα για να γράψει το 2-0.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βόλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του όταν ο Μπαρτόλο έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Στρούγγη γύρισε την κατάλληλη στιγμή προς τον Τερεζίου που είχε περάσει ως αλλαγή με το νεαρό επιθετικό να πλασάρει με το εξωτερικό για το 3-0.