Super League: Κράτησε ξανά το μηδέν ο Λοντίγκιν στη λευκή ισοπαλία του ΠΑΣ στη Νίκαια

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια.

Βασικός για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν, που κράτησε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι το μηδέν στην εστία του.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να αργούν να μπουν σε ρυθμό και να κάνουν φάσεις, τον ΠΑΣ να έχει δύο σουτ στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν απείλησαν τον Χουτεσιώτη , ενώ ο Ιωνικός απείλησε με τον Τουράμ στο 22′.

Οι φιλοξενούμενοι με αισθητή την απουσία του άτυχου Κόντε στην επίθεση, είχαν την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς στο 35′ με τον Εραμούσπε να αστοχεί από τη μικρή περιοχή, ενώ ο Ιωνικός ανέβηκε στη συνέχεια και θα μπορούσε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Τουράμ στο 42′ και το κοντινό σουτ του Τσιγκρίνσκι στις καθυστερήσεις.

Στο 51′ η κεφαλιά του Άοσμαν έφυγε άουτ, ενώ στο 57′ ο Πίρσμαν από κοντά νικήθηκε από τον Χουτεσιώτη από δύσκολη θέση και στο 63′ ο τερματοφύλακας του Ιωνικού μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Καραχάλιου.

Οι Νικαιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 67′ όταν οι κόντρες ευνόησαν τον Ντάλσιο που μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λοντίγκιν, όμως πλάσαρε άουτ από πλάγια.

Το τελικό 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να σκαρφαλώνει στην κορυφή με 7 βαθμούς σε ισοβαθμία με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τον Ιωνικό να ανεβαίνει στους 4 βαθμούς.