Επίθεση Κωστούλα σε Κουμπαράκη: «Δεκάδες λάθη και πονηρά σφυρίγματα, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας χαρακτηρίζοντας άδικο το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία του πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Στέφανου Κουμπαράκη, τονίζοντας ότι ήταν… πονηρή.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την προσπάθειά του στον Παναιτωλικό και το χθεσινό ματς: «Θα αντέξω τουλάχιστον αυτή την χρονιά. Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν μας έδωσε χαρά. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα που είχαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με λίγες ευκαιρίες μας κέρδισε, όμως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, μεγάλο μέγεθος με βαριά φανέλα». 

Για την αντίδραση του Αναστασίου στη διαιτησία του Κουμπαράκη (σ.σ. είχε αποχωρήσει εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια πριν τη λήξη του ημιχρόνου): «Το ανάποδο πλάγιο ήταν από τα δεκάδες λάθη, από τα πονηρά σφυρίγματα που έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν έπαιξε 50-50 και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ. Το ανάποδο πλάγιο που έγινε μπροστά στον Αναστασίου ήταν αυτό που τον αγανάκτησε και αποχώρησε πριν το τέλος ημιχρόνου. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή, αλλά ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι, θα μιλήσω σήμερα».

Οι διαιτητές γενικά σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων ομάδων για να είναι σίγουροι. Ήταν λίγος ο Κουμπαράκης και γι΄ αυτό έδωσε το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Όχι ότι τον έβαλε ο ΠΑΟΚ, φυσικά και δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, αλλά σφυρίζουν έτσι εξαιτίας του αισθήματος της αυτοσυντήρησης. Νομίζουν ότι σφυρίζοντας υπέρ των μεγάλων ομάδων ότι είναι πιο ασφαλείς. 

Μακάρι το Πρωτάθλημα να συνεχίσει όπως ξεκίνησε και να μην έχουμε πρωταθλητή από τον Νοέμβριο. Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Διαβάζω αυτά που γράφετε εσείς και οι άλλοι. Ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορούμε να πούμε ότι βοηθάει την διαιτησία. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και ο στόχος μας είναι να μην περάσουμε τα περσινά και να εξασφαλίσουμε πολύ νωρίτερα την παραμονή μας στην κατηγορία. Στηρίζουμε τον προπονητή γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί με το τιμ του».