Πολλές αλλαγές ο Καραϊσκάκης Άρτας σε σχέση με την περσινή σεζόν! Η έρευνα ενόψει του νοκ άουτ ματς με την Ξάνθη

Με τον Καραϊσκάκη Άρτας κληρώθηκε η Ξάνθη για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο νοκ άουτ παιχνίδι της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων.

Την περσινή σεζόν μάλιστα οι Ηπειρώτες είχαν βάλει πολύ δύσκολα στον ΑΟΞ, αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Άρτα η Ξάνθη είχε επικρατήσει πολύ δύσκολα με 0-1 με πέναλτι που κέριδσε o Σιατραβάνης και εκτέλεσε ο Πάτρικ Έμπερτ στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ στα Πηγάδια στις 3 Απριλίου το παιχνίδι είχε αναδειχθεί ισόπαλο με 1-1, σε μια γκέλα που στοίχισε βαθμολογικά στον ΑΟΞ, με τον Ντίνα να ανοίγει το σκορ και τον Ναζίμ να ισοφαρίζει.

To νεανικό ρόστερ του Καραϊσκάκη αποτελείται από 28 παίκτες, εκ των οποίων οι 11 ξένοι, με πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και μέσο όρο ηλικίας τα 23,7 έτη, σε αντίθεση με του πιο έμπειρου ΑΟΞ που υπολογίζεται στα 26,6. Σύμφωνα με την έρευνα που είχε κάνει το ThrakiSportS, oι Ηπειρώτες κοστολογούνται στα 2,33 εκ. ευρώ, σε αντίθεση με την ομάδα της Ξάνθης που βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας με 7,9 εκ. ευρώ.

Δώδεκα παίκτες από το περσινό ρόστερ του Καραϊσκάκη αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο, αφού αμφότεροι έμειναν ελέυθεροι. Αναλυτικά, παρελθόν αποτελούν οι:

1. Ανδρέας Κόκας (Ολυμπιακός Βόλου)
2. Χατζηδίμπας (Καλλιθέα)
3. Μπρέμπος (Αιγάλεω)
4. Τσούτσης (Αχέρων Καναλακίου)
5. Παπανίκου (Αχέρων Καναλακίου)
6. Λόβριτς (Έσεν Μάουρεν)
7. Θεολόγου (ΑΕΛ)
8. Δούμτσιος (Λεβαδειακός).
9. Μαραθωνίτης (Παναθηναϊκός Β’)
10. Ρουμπαγκούγκα (Ερμής Αραδίππου)
11. Μαύρου (Ερμής Αρδίππου)
12. Παππάς (Αναγέννηση Άρτας)

Από την άλλη, δέκα ήταν οι προσθήκες στο νέο ρόστερ του Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς για τον Νότιο Όμιλο της Super League 2. Αναλυτικά, οι προσθήκες:

1. Γιαννιώτης από Επισκοπή (εκτός με Ξάνθη λόγω τραυματισμού)
2. Σταματής από Τρίκαλα
3. Πετράκος από New Castle Jets (Αυστραλία)
4. Βαφειάδης από Απόλλων Πόντου
5. Μερτύρης από Ασπρόπυργο
6. Ζαμπού από ΠΑΟΚ Β’
7. Ροντρίγκεζ από Λιχν (Γιβραλτάρ)
8. Κορέλας από ΠΑΟΚ Β’
9. Κριμάρεβιτς από Κόσιτσε (Σλοβακία)
10. Κοντοπούλης (ελέυθερος)