EΠΣ Έβρου: Μεσονύκτια ανακοίνωση του πολυνίκη προπονητή Χρήστου Μαυράκη από τον ΑΟ Νεοχωρίου

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Μαυράκη.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕ Διδυμοτείχου, Χρήστος Μαυράκης είναι αυτός που θα βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟ Νεοχωρίου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου για τη νέα σεζόν.

Αποτελεί έναν από τους πετυχημένους προπονητές στο Νομό Έβρου καθώς έχει στο παλμαρέ του 3 πρωταθλήματα με την ΑΕ Διδυμοτείχου 2014-2015, 2015-2016, 2019-2020 όπου εκείνη την χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου αλλά και το Σούπερ Καπ και οδήγησε την τότε ομάδα του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Μαυράκη.

Περιττές οι συστάσεις για τον πολυνίκη προπονητή ο οποίος έχει στο παλμαρέ του 3 πρωταθλήματα με την Α.Ε.Διδυμοτείχου 2014-2015,2015-2016,2019-2020 όπου εκείνη την χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο Επς Έβρου αλλά και το Σούπερ Καπ και οδήγησε την τότε ομάδα του στην Γ’Εθνικη.

Τον καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.