Super League: Πρώτο διπλό της Κ17 του ΑΟΞ επί του Άρη με Τηλαβερίδη και Αγοραστό

Την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» η Κ17 της Ξάνθης αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Άρη.

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της SL1 πέτυχαν οι Έφηβοι του ΑΟ Ξάνθης. Η ομάδα των Προδρομίτη – Δημητριάδη μετά τα δύο λευκά αποτελέσματα με Γιάννινα και Λάρισα, επικράτησαν μετά 1-2 επί του Άρη για την 3η αγωνιστική. Και τα τρία αυτά παιχνίδια, έγιναν σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι που είχε ένταση στις μονομαχίες στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» το απόγευμα της Κυριακής, η ξανθιώτικη ομάδα έκανε το 0-1 με τον Τηλαβερίδη στο 30ο λεπτό μετά από πάσα του Γιαρματζίδη, ενώ ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 στο 67′ με εκτέλεση φάουλ. Το παιχνίδι έληξε στο 97′, όμως νωρίτερα, στο 92′ ο Αγοραστός ήταν ο παίκτης “κλειδί” για τη νίκη αφού με δικό του γκολ, διαμορφώθηκε το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος (Νικολής – Παπαδοπούλου) της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 5 βαθμούς στο σχετικό πίνακα.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολούλης, Γουναρίδης, Θωμάι, Λουλούδης, Βαρσάμης (65′ Τσολακίδης), Ζαχαρής, Τσελεμπάκης (76′ Ανυπαρόπουλος), Τουλουμενίδης (55′ Δεληγιαννίδης), Νικολαΐδης (65′ Αγοραστός), Τηλαβερίδης (76′ Μπουτσικούδης), Γιαρματζίδης.