Γ’ Εθνική: Παραμένει Αμαλιάδα αλλά αλλάζει «στρατόπεδο» ο πρώην του ΓΑΣ Ανδρέας Μπεκρής

Από τον Κόροιβο στον ΑΣΣ Αμαλιάδας και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζει την μπασκετική του πορεία ο πρώην παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή, Ανδρέας Μπεκρής.

O 27χρονος γκαρντ έπαιξε για λογαριασμό του ΓΑΣ από το 2012 μέχρι το 2016 κατά την διάρκεια των σπουδών του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και στην συνέχεια επέστρεψε στον Κόροιβο για το πρωτάθλημα της Α1, ενώ πλέον δοκιμάζεται για τη νέα του πρόκληση.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΚΡΗΣ στον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ!
Μια μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός για τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.Ο Αμαλιαδίτης καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Μπεκρής ανήκει και τυπικά πλέον στον ΑΣΣΑ. Ο Ανδρέας Μπεκρής έχει πλούσια διαδρομή στον χώρο αφού έχει αγωνιστεί στην BASKET LEAGUE και στην Α2 με τα χρώματα του Κοροίβου, στην Β Εθνική με την Κομοτηνή και στην Γ Εθνική με τον Κεραυνό Αιγίου.

Είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.92. Αγωνίζεται και στις τρεις περιφερειακές θέσεις με την ίδια ευκολία . Αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και να βοηθήσει πολύ τη νέα προσπάθεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .

Ο Ανδρέας Μπεκρής δήλωσε :”Είμαι παρα πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του συλλόγου ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με μια ομάδα της πόλης μου , πράγμα που μου δίνει επιπλέον κίνητρο για την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου που είναι να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία . Με τον coach Νιπεργιαλη έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και είναι ένας από τους ανθρώπους που με έκαναν να αγαπήσω το άθλημα και μου έδειξε ότι με σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις όλους τους στόχους σου . Είμαστε μια νέα ομάδα που με προπόνηση μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε στη Β εθνική . Είμαστε ενωμένοι και αυτό που θα βλέπει ο κόσμος από εμάς είναι μια ομάδα να παλεύει γεμάτη ενέργεια . Θελουμε τον κόσμο της πόλης μαζί μας γιατί αυτό μας δίνει επιπλέον δύναμη!”.