ΕΠΣ Ξάνθης: Επέστρεψε από τις Σάπες στην Βιστωνίδα ο Άγγελος Μπαμπούρης

Μετά από ένα σχεδόν εξάμηνο στην Βιστωνίδα επέστρεψε ο Ξανθιώτης αμυντικός Άγγελος Μπαμπούρης.

Η πρόωρη αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθληματων και στην ΕΠΣ Ξάνθης πέρυσι έφερε τον Ξανθιώτη μπακ στην αγαπημένη του Ελπίδα Σαπών ώστε να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ωστόσο η απόσταση Ξάνθη- Κομοτηνή κράτησε τον Μπαμπούρη στην Ξάνθη που επέστρεψε φέτος στην φιλόδοξη για την άνοδο Βιστωνίδα. Μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός και στον δραματικό αγώνα κυπελλου με την Ασπίδα Ξάνθης με την Βιστωνίδα να προκρίνεται στην παράταση.

Ο 23χρονος αμυντικός που στην διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Κομοτηνή στο Οικονομικό Τμήμα του ΔΠΘ αγωνίστηκε μια τετραετία με επιτυχία στις Σάπες, αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Ανθόπουλου στα άκρα της άμυνας (κυρίως ως πλάγιο αριστερό μπακ) αλλά και στο κέντρο.

Παλαιότερα ο Μπαμπούρης στο Νομό της Ξάνθης, είχε περάσει από τις Ελπίδες Ξάνθης και τις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης, αλλά και μετέπειτα από την Ασπίδα Πηγαδίων και Ασπίδα Ξάνθης.

Ο αδερφός του Βαγγέλης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Αρη Αβάτου, ενώ πέρυσι ήταν σε Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης.