Super League 2: Υπέγραψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο πρώην του Πανθρακικού Κώστας Πλέγας (+photo)

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι και επίσημα ο 24χρονος αμυντικός μέσος Κώστας Πλέγας, με θητεία και στον Πανθρακικό.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Παναχαϊκή και στην συνέχεια έπαιξε για την Κ20 του Ολυμπιακού. Στην ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκε ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος την σεζόν 2016-17, όπου και ο Πανθρακικός αποσύρθηκε.

Ακολούθησαν οι Παναχαϊκή, Πανιώνιος, Δόξα Δράμας και Χανιά, για να υπογράψει την επόμενη σεζόν με τους φιλόδοξους Θεσσαλούς για τον Βόρειο Όμιλο της SL2 κόντρα στην Ξάνθη.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πλέγα. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1997 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, για να μεταγραφεί στην Παναχαϊκή. Με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε το 2014. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Παναχαϊκή και Πανθρακικό.

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Πανιώνιος, πριν επιστρέψει εκ νέου στην Παναχαϊκή. Το 2019 μετακόμισε στη Δόξα Δράμας, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Χανίων. Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί διεθνής με τις ομάδες Νέων της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 15 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 2 γκολ. Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».