Σφοδρή επίθεση Φανουράκη στη διοίκηση του ΑΟΞ: «Αυτό λέγεται κατάντια κύριοι υψηλόμισθοι και νεόκοποι παράγοντες»

Σε σφοδρότατη επίθεση προς την διοίκηση του ΑΟΞ προχώρησε ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο οποίος έχει και την επιπρόσθετη ιδιότητα του παλαίμαχου της ομάδας αφού έχει φορέσει την φανέλα με τον Δημοκριτο.

Το Νο2 της δημοτικής αρχής Ξάνθης, καθώς έχει τον τίτλο του αναπληρωτή δημάρχου, σχολίασε με έντονο τρόπο την όπως όλα δείχνουν οριστική απόφαση της διοίκησης να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα Κ15 της Super League η αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα και αυτή να δηλωθεί στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Χαρακτηρίζει ως «σκέτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ» την απόφαση αυτή, σχολιάζοντας ότι τα όποια σχόλια περί «κίνησης έκπληξης» υπήρξαν απλά και μόνο επειδή «έτσι θέλουν να το περάσουν και αυτό λένε». «Είναι πολύ κρίμα η Κ-15 να μην μετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-15 (των ομάδων της super league, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥκλπ,όπου συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια)», προσθέτει ο Μανώλης Φανουράκης.

«Κάποιοι μάλλον αποφάσισαν ότι τα χρήματα της μετακίνησης των παιδιών είναι πολλά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-15 και πήραν την απόφαση να μετέχουν στη Γ ΕΠΣ, δλδ να βάλεις ένα παιδί 15 χρονών να παίζει με έναν 30αρη ή 40αρη και η κλωτσοπατινάδα να πέφτει σύννεφο!!!», αναφέρει ακόμα ο αντιδήμαρχος Ξάνθης.

Και καταλήγει στην διαδικτυακή του παρέμβαση: «Αυτό κατάντια λέγεται κύριοι υψηλόμισθοι και νεόκοποι παράγοντες, κρίμα για αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους. Χωρίς να μπω σε καμία διάθεση περαιτέρω κριτικής, θλίβομαι για όποιον ή όποιους έχουν πάρει αυτή την απόφαση».