ΕΣΠΕΘΡ: Ανακοίνωσε Σταυρόπουλο για το ανδρικό ο ΑΟ Ορεστιάδας

Τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα φαίνεται πως βάζει ο ΑΟ Ορεστιάδας με την πρόσληψη του Γιώργου Σταυρόπουλο για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιώργος Σταυρόπουλος αποτελεί έναν έμπειρο προπονητή με πολλές επιτυχίες στις μικρές εθνικές ομάδες και στους προηγούμενους συλλόγους του.

Ο ίδιος θα αναλάβει το ανδρικό τμήμα αλλά και ένα πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου θα συναντήσει τον επίσης έμπειρο και προπονητή της γυναικείας ομάδας, Γιάννη Ανδρεάδη, δείχνοντας ότι ο ΑΟ Ορεστιάδας στοχεύει ξανά στην κορυφή.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Σταυρόπουλο.

Ο εμπειρος τεχνικός έχει προσφέρει στον σύλλογο τόσο ως αθλητής όσο και ως βοηθος προπονητή στην πρώτη ομάδα του ΑΟΟ. Έχει διατελέσει με επιτυχία ομοσπονδιακός τεχνικός πανηγυρίζοντας επιτυχίες με τις μικρές εθνικές.

Έχει διατελέσει προπονητής τόσο σε γυναικεία όσο σε ανδρικά τμήματα με την ίδια επιτυχία! Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην Κρήτη ενώ φέτος γύρισε στα πάτρια εδάφη.

Αναλαμβάνει προπονητής στην ανδρική ομάδα ενώ θα έχει ενεργό ρόλο στα αναπτυξιακά τμήματα και στις ακαδημίες του ΑΟΟ.

Γενικότερα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι και δυνατό χαρτί για τον Όμιλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφει σπίτι του”