Super League: Με βασικό Μπαριέντος και Λογαρά στην αποστολή πήρε το τρίποντο ο Βόλος κόντρα στη Λαμία

Την νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Βόλος κόντρα στη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Βασικός για τους γηπεοδύχους ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Ζαν Μπαριέντος, ενώ στον πάγκο ήταν ο Εβρίτης αμυντικός, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Παύλος Λογαράς.

Αυτό το παιχνίδι είναι ιστορικό για τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στα 25”. Ο Μπαριέντος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φερνάντεθ έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες του Αμπασκάλ, πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο όγδοο λεπτό. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε πλασαριστά στον Ρομέρο το φάουλ, λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δεξί δοκάρι του Σαράνοφ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαρτόλο επωφελήθηκε από τις κόντρες και από κοντά έκανε το 1-0 στο 8′.

Ο Βόλος δημιουργούσε διαρκώς επικίνδυνες καταστάσεις από τα αριστερά, με τη Λαμία να δείχνει αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο 30′ είχε μια ακόμα καλή στιγμή από αντεπίθεση, ωστόσο ο Σαράνοφ απέτρεψε προσωρινά το 2-0.

Οι παίκτες του Αμπασκάλ έφυγαν στην αντεπίθεση και έφτασαν ταχύτατα στην εστία του Σαράνοφ. Ο Μπαρτόλο επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής με το “κουτεπιέ”, με τον Σέρβο κίπερ να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 41′ η ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ο Ρεγκατίν κουβάλησε την μπάλα αρκετά μέτρα τροφοδότησε τον Μαρτίνες στο ύψος της περιοχής.

Ο Αργεντινός έδωσε την κάθετη πάσα στον Φαν Βέερτ στη μικρή περιοχή, εκείνος όντας με πλάτη στην εστία και κίνηση πίβοτ έκανε το 2-0.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε τρεις αλλαγές και ένας εξ αυτών τον δικαίωσε έστω και εκ παραδρομής. Σε μια ανύποπτη φάση, ο Γκρίλο γύρισε στον Κλέιμαν αλλά αυτός έδωσε μια κακή πάσα στον Τιρόνε, ο οποίος ήταν στην περιοχή. Ο μέσος της Λαμίας δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει από κοντά σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.