Super League: Πρεμιέρα με λευκή ισοπαλία για Παναιτωλικό και Αστέρα με βασικό Μουνάφο στο Αγρίνιο

Λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, που έμειναν στο 0-0 και πήραν τον πρώτο τους βαθμό.

Βασικός για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ο αρχηγός του Αστέρα που πρωτοήρθε στην Ελλάδα για τον Πανθρακικό, Χουάν Μουνάφο.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την πρώτη φάση στο ματς να γίνεται στο 3ο λεπτό για λογαριασμό του Παναιτωλικού, αλλά ο Καρέλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο.

Στο 6’ ο Αστέρας είχε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και ούτε ο Ριέρα κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα. Στην συνέχεια, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πίεζε αρκετά, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτιάξει αξιόλογες ευκαιρίες, βλέποντας τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην κόντρα-επίθεση. Στο 40’ ο Καρέλης έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους και με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, ξεκινώντας το δεύτερο μέρος χωρίς σκορ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Αρκάδες να έχουν μια μεγάλη φάση στο 50’ όταν ο Ριέρα άδειασε δυο αντιπάλους, έκανε πλασέ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 61’ ο Αστέρας κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Άλβαρες, ωστόσο ο Ροντρίγκεζ έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Ο Μπαράλες στο 70’ πήδηξε ολομόναχος για κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο κέντρο της εστίας και στην αγκαλιά του Ροντρίγκεζ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπαράλες έκανε το τακουνάκι, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαλή. Ήταν κοντινή απόσταση, αλλά απλωμένο το χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού. Φώναξαν για πέναλτι οι Αρκάδες, «παίζετε» από τον διαιτητή.

Τα λεπτά περνούσαν, ο Αστέρας έψαχνε περισσότερο το γκολ και ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία, με την τελευταία φάση να έρχεται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και να ανήκει ξανά στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μπαράλες έκανε κάκιστο τελείωμα, για την κλάση του, μέσα από την περιοχή και να… σφραγίζει το 0-0.