ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο Γιώργος Κυπίρτογλου

Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τρίτη σερί σεζόν ο Γιώργος Κυπίρτογλου με τους μαυραετούς να ανακοινώνουν την συμφωνία.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, αλλά και στόπερ, που ολοκληρώνει μετά τις πτυχιακές σπουδές του και τις μεταπτυχιακές στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα αγωνίζεται για 7η σεζόν στα γήπεδα της Ροδόπης με ένα διετές διάλειμμα στον Μακεδονικό Κοζάνης.

Ο “Κυπις” όπως τον φωνάζουν στις ομάδες του, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης, έπαιξε στην Κοζάνη 2004, στη συνέχεια στον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική, μια επιτυχημένη τετραετία στο Κόσμιο και 1,5 χρόνο για τρίτη φορά στον Μακεδονικό Κοζάνης πριν την επιστροφή του στην Ροδόπη και στο Ν. Σιδηροχώρι που βρίσκεται από το 2019.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Κουτσογιάννης ήθελε πολύ τον Κυπιρτόγλου αφού η ομάδα έχει αποδυναμωθεί αρκετά μετά την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα πέρυσι της Γ’ Εθνικής, ωστόσο σιγά σιγά και με την έλευση των φοιτητών και με την διατήρηση καποιων παλιών θα είναι ανταγωνιστική όπωγς το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια με τίτλους, κύπελλα και τελικούς.

Η ανακοίνωση της Δόξας: Η διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή Κυπιρτόγλου Γεώργιο. Ο Γιώργος ήρθε στήν ΔΟΞΑ το 2019. Αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και είναι <Βράχος>> μέσα και έξω από το γήπεδο. Ευχόμαστε στον Γιώργο, μια σεζόν γεμάτη υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες!