ΕΠΣ Έβρου: Οτέμπερης και Πετράς τα νέα αποκτήματα του Άρδα Καστανεών (+photos)

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε ο Άρδας Καστανέων στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Ναλμπάνη, να «γεμίσει» το ρόστερ της ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Πρόκειται για τους Πάνο Οτέμπερη και Σάκη Πετρά που την περσινή χρονιά ανήκαν στον ΑΟ Νεοχωρίου.

Ο μεν Οτέμπερης είναι τερματοφύλακας με καταγωγή από το Θούριο. Παλιότερα έχει αγωνιστεί στην Ασπίδα Θουρίου και τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο δε Πετράς έχει καταγωγή από τη Λεπτή και επιστρέφει στον Άρδα μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στον Αετό Λεπτής, στον Ορέστη Ορεστιάδας, στη Θύελλα Κυπρίνου και Ένωση Οινόης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Πάνος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, με καταγωγή από το Θούριο, έχει αγωνιστεί σε Ασπίδα Θουρίου, Ορέστη Ορεστιάδος και Α.Ο. Νεοχωρίου.

Ο Σάκης Πετράς επιστρέφει στον Άρδα μετά από τον Δεκέμβρη του 2019, όταν και για προσωπικούς του λόγους είχε αποχωρήσει από την ομάδα μας. Με καταγωγή από την Λεπτή Ορεστιάδος, έχει αγωνιστεί σε Αετό Λεπτής, Ορέστη Ορεστιάδος, Θύελλα Κυπρίνου, Ένωση Οινόης και Α.Ο. Νεοχωρίου.

Καλωσορίζουμε και τα δύο παιδιά στην παρέα μας και ευχόμαστε να το απολαύσουν και να το χαρούνε, με υγεία πάνω απ’όλα και πολλές χαρές και επιτυχίες με την ομάδα μας!»