Γ’ Εθνική: Ορίστηκε η ημερομηνία της κλήρωσης όλων των ομίλων του νέου πρωταθλήματος

Την Πέμπτη η ΕΕ της ΕΠΟ αποφάσισε να καθυστερήσει κατά δύο εβδομάδες η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν αφου εκκρεμεί η εξέταση φακέλων των ομάδων της SL2 στην ΕΕΑ. Οσες ομάδες δεν πάρουν άδεια, δεν θα είναι επαγγελματικές και μοιραία θα πέσουν στην Γ’ Εθνική.

Πάντως φαίνεται ότι μετά και την ανακοίνωση της SL2 ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα εξεταστούν όλοι οι φάκελοι, η ΕΠΟ προχώρησε στον προσδιορισμό ημερομηνίες διενέργειας κλήρωσης για την μεθεπόμενη Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ε.Π.Ο. θα διενεργηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η έναρξη του οποίου επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, που έλαβε υπόψη τις εν εξελίξει διαδικασίες ένταξης των ομάδων της Football League στην Super League 2.
Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί διαδικτυακά από site της ΕΠΟ».