Ετοιμάζει περίπτερο για τα διαρκείας ο ΑΟΞ αλλά όχι στην Πλατεία της Ξάνθης λόγω άρνησης του Δήμου

Στην δημιουργία περιπτέρου που θα διαφημίζει την ομάδα του ΑΟΞ και από το οποίο θα πωλουνται τα φετινά διαρκείας της ομάδας προχωρά ο σύλλογος.

Αυτό το περίπτερο σύμφωνα με πληροφορίες θα ετοιμαστεί στην περιοχή του παλιού γηπέδου του ΑΟΞ και οχι στην κεντρική Πλατεία λόγω άρνησης του Δήμου Ξανθης.

Μάλιστα στο ΔΣ της ΠΑΕ πνέεουν τα μενεα κατά της δημοτικής αρχής επειδή αν και έχει ζητηθεί εγγράφως η παραχώρηση χώρου στην Κεντρική Πλατεία εδώ και πάνω από ένα μήνα, παρατηρήθηκε μια παρελκυστική τακτική και εν τέλει άρνηση χωρίς να εξηγούνται επακριβώς οι λόγοι αυτής.

Η επιβεβαίωση της πληροφορίας περί άρνησης του Δήμου είχε ως αποτέλεσμα και την αντιδραση του γνωστού φιλάθλου του ΑΟΞ Γιάννη Μπόσβελη, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Εκεί στον Δήμο Ξάνθης είναι τόσο δύσκολο να δοθεί ένας οικίσκος στην Π.Α.Ε. ώστε να γίνεται στην πλατεία η διάθεση των καρτών Διαρκείας;;Η ομάδα της πόλης μας δέχεται πόλεμο από παντού.Τουλαχιστον ο Δήμος μας πρέπει να την στηρίξει.Εκτος κι αν θέλουν μόνο να τους καλούν στις εκδηλώσεις μόνο για λεζάντα.Κυριε Δήμαρχε πάρε άμεσα θέση

Η αλήθεια είναι πάντως ότι με την άρνηση αυτη διαιωνίζεται μια κατάσταση αποξένωσης της Ξάνθης από τον κόσμο της, αφού ουσιαστικά από τις εποχές του τελικού Κυπέλλου το 2015 με τις φωτογραφίες αρχείου έχει να υπάρξει περίπτερο του ΑΟΞ στην Κεντρική Πλατεία.