ΕΠΣ Έβρου: Νέα βόμβα για τον Ατρόμητο Άβαντα με Λαζαρίδη

Νια ακόμη σημαντική μεταγραφή μετά από αυτήν του Δημήτρη Κομεσίδη προχώρησε ο Ατρόμητος Άβαντα με την απόκτηση του Εβρίτη στην καταγωγή Γιώργου Λαζαρίδη

Ο 29χρονος (γεννήθηκε στις 9/5/1992) μεσοεπιθετικός Γιώργος Λαζαρίδης, ξεκίνησε από τον Α.Ο. Ξάνθης, αν και έχει καταγωγή και από τον Έβρο.

Συνολικά ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει 170 συμμετοχές στη Γ’ εθνική με 34 γκολ και 9 συμμετοχές στη Β εθνική. Πανηγύρισε με τη Νίκη Βόλου και με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη άνοδο από τη Γ’ στη Β’ εθνική κατηγορία, πήγε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Γ’ εθνική) ενώ την περίοδο 2013-14 πανηγύρισε άνοδο με τον Αγροτικό Αστέρα από τη Γ’ εθνική στη Β’ με προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο Λαζαρίδης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου εκείνη τη χρονιά με 30 συμμετοχές και 11 γκολ. Μάλιστα με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ο Ξανθιώτης επιθετικός είχε πετύχει ένα από το πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του αφού αυτός ήταν που είχε ανοίξει το σκορ στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του κυπέλλου της Γ’ εθνικής στις 29-12-2013 στο Καυτατζόγλειο. Ο Αγροτικός είχε νικήσει 2-0 την ΑΕΚ του Δέλλα με τον Λαζαρίδη να πετυχαίνει το 2-0 στο 109ο.

Στη συνέχεια της καριέρας του ο Γιώργος Λαζαρίδης πήγε στην F.C. Σέρρες (Β’ εθνική), Νέστο Χρυσούπολης (Γ’ εθνική, 31 συμμετοχές 5 γκολ), Πανθηραϊκό (Γ’ εθνική, 28 συμμετοχές 2 γκολ), Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (Γ’ εθνική 20 συμμετοχές 4 γκολ), στο Παραλίμνιο (Γ’ εθνική 12 συμμετοχές 2 γκολ), στη Μύκονο, στην Δόξας Ποτού Θεολόγου και στην Ένωση Αλεξανδρούπολης.