Κύπελλο Ελλάδος: Οι ορισμοί της 2ης φάσης για Αλεξανδρούπολη και Άρη Αβάτου

Τους ορισμούς των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που συμμετέχουν ομάδες της Γ Εθνικής, εκ των οποίων δύο θρακιώτικες ομάδες, ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Άρης Αβάτου και Αλεξανδρούπολη ύστερα από τις προκρίσεις τους επί των Αναγέννηση Γιαννιτσών και Θερμαϊκό μπαίνουν στην μάχη της 2ης φάσης με στόχο να κάνουν ακόμη ένα βήμα στον θεσμό.

Στο εκτός έδρας ματς του Άρη Αβάτου με τον Εδεσσαϊκό ορίστηκε ως διαιτητής ο Θανάσης Μπουτσίκος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Βασίλη Χατζηβασιλείου και Στέλιο Κωνσταντινίδη (επίσης Μακεδονίας). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δρόσος Γεροβασίλης της ΕΠΣ Πέλλας.

Στο παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης με τον αντίπαλο του Ορφέα Ξάνθης στα πλέι οφ, Αχέρωντα Καναλακίου, ορίστηκε ως διαιτητής ο Τάσος Τσιλίκας της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Ανδρέα Ζαχαρία και Κωνσταντίνο Δεδονάκη (επίσης της ΕΠΣ Καβάλας). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Ανδρούτσος της ΕΠΣ Έβρου.

Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου με κοινή ώρα έναρξης στις 16:00. Σε περίπτωση ισοπαλου αποτελέσματος θα ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν διατηρείται η ισοπαλία, η διαδικασία των πέναλτι.