ΕΠΣ Ξάνθης: Επιβεβαίωση για την αναβολή μιας εβδομάδας στην έναρξη του πρωταθλήματος

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με επίσημη ανακοίνωσή της που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ενημερώνει ότι «η προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί».

Σύμφων με την ανακοίνωση, η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 το απόγευμα.

«Η μετάθεση της αγωνιστικής δραστηριότητας του πρωταθλήματος οφείλεται στο ότι τα σωματεία δεν έχουν προβεί ακόμη στις απαραίτητες διαδικασίες αλλαγής δελτίου (από πορτοκαλί σε άσπρο)», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά με το παραπάνω θέμα καλούνται τα σωματεία Β’ και Γ’ κατηγορίας να προβούν στην έγκαιρη αντικατάσταση των δελτίων ποδοσφαιριστών.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι αγώνες του Κυπέλλου της Α’ φάσης θα διεξαχθούν κανονικά την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 16:45.

«Παρακαλούνται τα σωματεία που συμμετέχουν στους αγώνες της Α’ φάσης να προσέλθουν την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στα γραφεία της Ένωσης για να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Κύπελλο», καταλήγει ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης.