Παίκτρια στο καινούριο «Bachelor» 19χρονη πρωταθλήτρια χορού με καταγωγή από την Θράκη (+photos)

Το βράδυ της Τρίτης (07/09) έκανε πρεμιέρα το ριάλτι “The Bachelor” που επιστρέφει στον Alpha, αυτή τη φορά όμως με άλλον πρωταγωνιστή. Και μπορεί πέρυσι να είχαμε έναν πρώην συμπαίκτη αρκετών Θρακιωτών αλλά και μια Εβρίτισσα παίκτρια, φέτος ωστόσο έχουμε και πάλι θρακιώτικο και δη αθλητικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος bachelor και 21 δυναμικές γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του «κλέψει» το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Ανάμεσα στις παίκτριες του φετινού “The Bachelor” υπάρχει και μια συμμετοχή που προκαλεί αίσθηση. Ο λόγος για την Ντίνα που αναφέρεται ως φοιτήτρια φυσικής και πρωταθλήτρια latin χορού. Αν και στο επίσημο δελτίο Τυπου αναφέρεται ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα, ο πατέρας της κατάγεται από το από το Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας του νομού Έβρου όπως αναφέρουν εβρίτικες ιστοσελίδες.

Μάλιστα, το ιστολόγιο της Ορεστιάδας voreasmagazin, έγραψε ότι είναι κόρη του παλαίμαχου διεθνή πετοσφαιριστή (του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και του Ολυμπιακού) Αντώνη Τσακιρόπουλου. Ωστόσο ο ίδιος ο βολεϊμπολίστας-θρύλος του θρακιώτικου αθλητισμού σε επικοινωνία με το ThrakiSportS μετά το δημοσίευμα διευκρίνισε ρητά ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ΔΕΝ ειναι κόρη του, συνεπώς η πληροφορία που μετέδωσε το συγκεκριμένο ιστολόγιο και αναμετέδωσε το ThrakiSportS είναι ΛΑΘΟΣ.

Για όσους δεν ξέρουν, ο Αντώνης Τσακιρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΑΟΟ μαζί με τον Νίκο Σαμαρά και το 1995 μετεγγράφη στην ομάδα του Πειραιά, όπου έμεινε μέχρι το 2007 έχοντας καταφέρει να κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Ελλάδος, τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος και δύο Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης. Μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ο Τσακιρόπουλος αγωνίστηκε σε Λαμία και Κηφισιά, ενώ το 2010 σταμάτησε -προσωρινά όπως αποδείχθηκε- την καριέρα του προκειμένου να αναλάβει πόστο βοηθού προπονητή στην Εθνική Ελλάδος. Το 2011 επέστρεψε στην ενεργό δράση και αγωνίστηκε για μία σεζόν στην τοπική ομάδα του Μοσχάτου και ένα χρόνο αργότερα αποφάσισε να τερματίσει οριστικά την καριέρα του ως πετοσφαιριστής. Κατέγραψε 393 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος και σήμερα είναι προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Οσο για την Ντινα; Αντιγράφουμε το σχετικό δελτίο Τύπου του Alpha:

Η Ντίνα, 19 μόλις ετών, είναι Φοιτήτρια Φυσικής και Πρωταθλήτρια Latin Χορού.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Τελείωσε Μουσικό Σχολείο. Παίζει σαξόφωνο, πιάνο, βιολί, ταμπουρά και χορεύει Latin. Είναι αποφασιστική, ανταγωνιστική και θέλει πάντα να κερδίζει. Πιστεύει ότι ο Βachelor μπορεί να είναι για αυτήν, ο ένας που μαζί του θα κάνει τη μεγάλη οικογένεια που ονειρεύεται. Μια οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσε και η ίδια. Γεμάτη αγάπη, σεβασμό και ευτυχία.

Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως “δεν είναι μόνο ένα όμορφο κορίτσι. Είναι ένα όμορφο μυαλό, μια όμορφη καρδιά και το σημαντικότερο ο φωτισμός της ψυχής της”.