Β’ Εθνική: Ανανέωσε με τον ΓΑΣ στα… 46 του χρόνια ο Γιώργος Κουτσοβασίλης

Τις υπηρεσίες του στον ΓΑΣ Κομοτηνή θα συνεχίσει να προσφέρει ο 46χρονος πάουερ φόργουορντ Γιώργος Κουτσοβασίλης και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για την σεζόν 2021-22.

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, αποτελώντας βασικό «χαρτί» του κόουτς Φωτεινάκη, για την φροντ λάιν της ομάδας της Κομοτηνής.

O έμπειρος αθλητής πρωτοήρθε στην Κομοτηνή για τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ της πόλης το 1994, με την πρώτη ομάδα του να είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην Ξάνθη.

Έπειτα φόρεσε την φανέλα του ΓΑΣ για μια γεμάτη δεκαετία, ενώ από το 2015 έως το 2018, αγωνίστηκε στην συμπολίτισσα ΑΕΚ, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πλέον αγωνίζεται και πάλι με την ομάδα του ΓΑΣ που ήρθε για να κλείσει την σπουδαία μπασκετική του πορεία, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό ενδεχομένως να αργήσει να συμβεί, τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, αφού θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για την σεζόν 2021-22.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!
Ανανεώνουμε την συνεργασία με τον εμπειρότερο παίκτη μας που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον ΓΑΣ αλλά και την πόλη μας!Κομοτηναίος πια, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας, θα αποτελεί και φέτος την μαμά του λόχου! Η εμπειρία του πολύτιμη καθώς έχει αδιάλειπτη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες! Λιοντάρι στο γήπεδο αρχηγός στα αποδυτήρια!»

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος